Trendy vo farbách na rok 2021

 

Radi sa obliekate moderne a neustále sledujete aktuálne módne dianie? Tieto témy zaujímajú aj nás, a preto sme pre vás pripravili krátky prehľad, v ktorom môžete objaviť trendy farby pre rok 2021. Ktorá z nich najviac sadne práve vám?

trendove farby 2021

Kráľovnami sú sivá a žltá

Módni návrhári zvolili pre tento rok zaujímavý kontrast žltej a sivej. Tieto na prvý pohľad protikladné odtiene spolu vytvárajú jedinečné spojenie, v ktorom vyniknú prednosti každej z nich. Sivá so žltou sa v jednom outfite dokážu dokonale podporiť a vyzdvihnúť svoje silné stránky. Môžete sa spoľahnúť, že v tejto kombinácii budete nepriehľadnuteľní. Všimnite si tiež, akú náladu vo vás pohľad na ne vyvolá. Necítite sa hneď viac optimisticky? S týmito farbami sa môžete vydať v ústrety dobrej nálade každý deň! Toto spojenie výborne vynikne v akomkoľvek štýle oblečenia. Či už máte radi elegantné, športové alebo street kúsky, trendy farby žltá a sivá by tento rok iste nemali chýbať vo vašom šatníku. Tak, čo na ne poviete?

 

trendove farby v latkach 2021

 

Trendy farby nielen na oblečení

Trendy farby nepoznajú hranice využitia. Môžete si ich dopriať na oblečení, módnych doplnkoch aj vo vašom interiéri. Do spoločnosti sa môžete vydať v krásnych nových šatách zo sivého mušelínu - dvojitá gázovina. S výrazne žltou kabelkou, náhrdelníkom, náramkom alebo inými doplnkami budete vyzerať neodolateľne.

Oslovili vás tieto farby natoľko, že by ste sa nimi chceli obklopiť aj vo svojej domácnosti? Len si to prestavte: ako dobre by na sivej sedačke vyzeraližlté vankúšiky z kvalitnej 100 % bavlny? Trendy farba, akou je žltá, veľmi pekne vynikne tiež na dizajnových kúskoch nábytku alebo závesoch. Môžete si ju dokonca dopriať aj na drobnostiach, akými sú hrnčeky, taniere, tienidlá na lampy, vázy a iné bytové dekorácie.

 

Aké odtiene sú ešte in?

Ak vám spomínané trendy farby nesadli, môžete vyskúšať iné odtiene. Módni návrhári prinášajú do popredia tiež prírodnú hnedú. Táto neutrálna farba ponúka všestranné využitie a mnoho kombinácií s vašimi obľúbenými odtieňmi. Úlohou hnedej na jednotlivých kúskoch oblečenia je podporiť žiarivý vzhľad ostatných farieb. Vyskúšajte ju s krémovou bielou alebo béžovou a získate ich príjemný súlad. Pre vytvorenie výraznejšej kombinácie môžete siahnuť po tehlovej alebo ružovej. Hľadáte žiarivý kontrast? Potom je tu pre vás živý odtieň sýtočervenej.

 

Nezabudnime na klasické farby

V móde sa naďalej držia aj stálice, ktoré nikdy neomrzia. Všestranne využiteľné čierna a biela farba krásne vyniknú samostatne i vo vzájomnej kombinácii. Ak hľadáte niečo farebnejšie, môžete vsadiť na klasickú modrú a zelenú. Hitom zostáva tiež ich prepojenie v modrozelenom odtieni. Chceli by ste si vytvoriť nestarnúci kúsok, ktorý bude v móde niekoľko sezón? Za vyskúšanie stojí džínsový vzhľad. Nemusí ísť len o samotné rifle.Džínsový efekt bude veľmi pekne vyzerať napríklad na tričku z úpletu.