Oblečte si originálnu sukňu, či blúzku ušitú z látky s kvetinovým vzorom

 

Kvety sú okúzľujúcou ozdobou na každom oblečení. Ich farby dodajú jednotlivým kúskom osobité čaro a výraz. Či už obľubujete jemné alebo výrazné vzory, kvetinové látky využijete na vytvorenie jedinečných šiat, sukní aj blúzok. To však nie je všetko, čo v sebe ukrýva nádhera kvetov.

Kvetinovy vzor Finetextil.sk

 

Krása, ktorá zvýrazní vašu ženskosť

Oblečenie s kvetinovým vzorom patrí medzi stálice módnych trendov. Veď kvet a krása ženy k sebe neodmysliteľne patria. Kvetinové látky vám ponúkajú výber mnohých dizajnov, ktorými vyjadríte svoju osobnosť aj vkus. Môžete si zvoliť extravagantné, jemné, divoké aj nežné vzory v rôznych farebných schémach. Kvetinové látky v sebe skrývajú množstvo nápadov v chytľavých, nenápadných aj pastelových farbách.

Kvetinové látky na šaty

Kvetinové látky na šaty prinesú do vášho šatníka nečakanú farebnosť leta, ktorá vás pozve na párty aj prechádzku pod hviezdami. Cítite už ten svieži závan večerného vánku, ktorý sa pohráva s listami stromov? Letné šaty z jemnej bavlny s kvetinovým vzorom vás prekvapia tiež svojou ľahkosťou a priedušnosťou. V priliehavom alebo voľnom strihu sa rýchlo stanú vaším obľúbeným kúskom na každý deň aj významné príležitosti. Stačí si len vybrať vzory, ktoré vás najviac oslovia.

Blúzka — kúsok, bez ktorého sa nezaobídete

Kvetinová blúzka je kúskom, ktorý môžete kombinovať s rôznym oblečením. Chceli by ste vytvoriť športovo elegantný look? Stačí, ak si ku kvetinovej blúzke s menej nápadným vzorom oblečiete rifle a krátku bundu. Na nohy si dajte balerínky alebo plátenné tenisky. Pre elegantný vzhľad skombinujte blúzku so sukňou a sakom. Ak k tomu pridáte lodičky alebo sandále na vysokom podpätku, pripravte sa na to, že vo svojom okolí vyvoláte nečakaný záujem.

Rada meníte vzhľad pri rôznych príležitostiach či podľa nálady? Vyberte si látky na blúzky hneď vo viacerých prevedeniach a buďte každý deň sama sebou. Aký vzor zvolíte dnes? Romantický, zasnený alebo plný živosti pestrých farieb?

Sukne nielen na leto

Jasný kontrast pozadia a kvetov najkrajšie vynikne na dámskej sukni. Látky na sukne so zeleným, modrým, béžovým alebo zeleným pozadím a výraznými kvetmi vytvárajú pôsobivé vzory. Veľmi pekne vyzerajú a pozdvihnú celkový vzhľad vášho outfitu. I keď sa kvetinové látky na sukne spájajú najmä s letom, môžete si z nich vyrobiť kúsky aj na chladnejšie obdobie. Na tento účel zvoľte dizajn s tmavšími farebnými odtieňmi alebo drobnejším vzorom. V kombinácii s jednofarebnou blúzkou alebo topom s dlhým rukávom vyzerajú neodolateľne.

Módne doplnky plné farieb

Kvetinové látky si priam pýtajú, aby ste si z nich ušili kabelku alebo tašku. Na tento účel vyberajte pevnejšie materiály, ako sú kanvas alebo bavlna. Zo zvyškov, ktoré vám zostanú, si môžete vyrobiť originálny stojan na perá na váš pracovný stôl. Pohľad naň vám dodá novú energiu aj pri riešení náročných pracovných úloh. Ak vám kvety učarili natoľko, že sa ich nechcete vzdať ani v interiéri, môžete si ušiť kvetinové závesy, dekoračné vankúše alebo aj pufy na sedenie. A kvetinové látky využijete tiež na kozmetickú taštičku.